/TERMETl ne TURQl zë spikeret në transmetim Iive,SHlKONl reagimin e tyre (Video)

TERMETl ne TURQl zë spikeret në transmetim Iive,SHlKONl reagimin e tyre (Video)

Të.rmeti i fuq.ishëm që tro.nditi mesditën e së enjtes Stambollin ka zënë në transmetim të drejtpërdrejtë spikeret e shumë kanaleve informative.

Tër.meti me mag.nitudë 5.7 të shkallës Ri.hter go.diti në orën 13:59. Epi.qendra e tij ishte në detin Marmara, shumë afër metropolit turk të Stambollit.

E zënë nga tër.meti në transmetim live, spikerja e Star TV u kërkon kolegëve të jenë të qetë dhe të mos kalojnë nën drita, ndërsa ajo e NTV thotë se ka më shumë se 10 sekonda që po lë.kunden nga tër.meti i fuq.ishëm.

Ndërkohë, tm.erri i përjetuar transmetohet në ekran edhe nga spikerja e HaberTurk, e cila me zërin që i dr.idhet njofton teleshikuesit se Stambolli po lëk.undet fuq.ishëm nga një të.rmet. “Nga newsroom po dëgjoj edhe zërat e kolegëve”, thotë ajo.

Tër.meti i së enjtes ka shk.aktuar d.ëme të shumta materiale dhe të pla.gosur. Deri më tani nuk ka rap.ortime për jetë të hu.mbura. /tvklan