“TËRMETl nuk ishte nga zoti”.Astrologu shqiptar bën dekIaratën e papritur: Ka ndodhur një fenomen, është GODlTUR me

    0
    420

    Astrologu shqiptar Joel Koço ka rikthyer edhe një herë në vëmendje të rmetin e 26 nëntorit që la 51 vi.ktima dhe qindra të pl.agosur, pa llogaritur dë.met e jashtëzakonshme në banesa.

    I ftuar në emisionin “ThumbON”, sipas teorisë së tij, tërmeti nuk ka ardhur nga Zoti por nga dora e njeriut, pra është një tër met artificial dhe këtë e vetëtojnë edhe shkëndijat në qiell që shkaktohen vetëm nga jonizimi i ajrit që vjen vetëm kur god.itet me elektro magentik puls nga sateliti. “Teknologjia ka arritur të kontrolloje dhe klimën dhe mund të dalim në teoritë e drejta konspirative se tër meti i Durrësit ka qenë articial.

    Është go.ditur me EMP nga sateliti dhe quhet elktro magnetik puls. Sepse ka ndodhur një fenomen, pasi ka rënë tër meti, ka patur shumë jonizim ajri dhe ka patur shumë shkëndija që ndizeshin dhe shuheshin. Nuk kanë qenë rr ufe, ajo vjen nga jonizimi dhe jonizimi i ajrit vjen vetëm kur g.oditet me EMP. Këto gjëra do vërtetohen sepse ka shkarje dhe rrjedhje informacioni, dikush e publikon dhe dikush e vj.edh”, shprehet Joel Koço.