/TËRMETl: Nuk ja doIën dot, sh uhet famiIja shqiptare në Turqi

TËRMETl: Nuk ja doIën dot, sh uhet famiIja shqiptare në Turqi

Numri i vikt.imave me orgjinë shqiptare të tërmetit tragjik të së premtes ka arritur në 3.

Identiteti i tre vikt.imave është bërë i ditur dhe ata janë Nazmije Dograjan, 64 vjece, Hatixhe Dogruja 70 vjeçe dhe burri i saj Bajram Dogruja 73 vjeç.

Të tre vik timat janë shqiptarë nga Kosova, të larguar nga Prishtina që në 1956 dhe të vendosur në Izmir.

Fatke qësisht ata nuk mundën që të mbijetojnë nga tërmeti tr agjik, pasi rrënojat i zunë poshtë.