/TERMETl zbuloi që ka ende njerëz fisnikë në Shqipëri, berberi “he ro” rr ëmben f ëmijën dhe e nxjerr jashtë nga saIIoni

TERMETl zbuloi që ka ende njerëz fisnikë në Shqipëri, berberi “he ro” rr ëmben f ëmijën dhe e nxjerr jashtë nga saIIoni

Përveç l.ëndimeve të mbi 100 personave dhe dë.meve të shumta materiale, të.rmeti i djeshëm që sh.kundi vendin, krijoi pa.nik dhe tm.err tek qytetarët.

Në redaksinë e JOQ Albania mbërritën me qindra foto e video të kapura nga kamerat e sigurisë, që tregonin reagimin e qytetarëve në momentin kur sapo toka nis të dr.idhet papr.itmas.

Pa u menduar dy herë dhe në mënyrë instiktive, qytetarët shihen teksa dalin me vr,ap nga ambientet e mbyllura, për t’iu shpëtuar lë.ndimeve të mundshme.

Në një prej videove të mbërritura në redaksinë e JOQ Albania, një berber ka bërë një gjest her.oik vërtet për t’u admiruar në ato momente pa.niku që sh.kaktuan l.ëkundjet e fuq.ishme.

Më berberhanen e tij, ai kishte një klient fëmijë, të cilin nuk e “harron”, por e merr në krahë për të dalë së bashku me të nga salloni.

Ky gjest tregon më së miri se në vendin tonë ka ende njerëz emp.atikë dhe fisnikë.

VIDEO