/Test! Kush e ka thyer vazon?

Test! Kush e ka thyer vazon?

Fëmija A

Me shumë mundësi ky fëmijë ka qenë zgjedhja juaj e parë. Ndërkohë që të tjerët janë duke parë, ai ka anuar kokën si të ndjehej keq. Mund të ketë mundësi që ai të jetë duke mbuluar dikë tjetër ndaj duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje këtij detaji.

Fëmija B

Vajza nën B është më e madhja prej fëmijëve, mbase është ajo që kujdeset për vëllezërit dhe motrën e vogël. Shih fëmijën A, ai duket si fajtor dhe ajo e mbështet me heshtje.

Fëmija C

Fëmija C, duket sikur fsheh diçka. Ai ka një gjuhë trupi të veçantë. Shih si i mban duart të futura në xhep, sikur kërkon të fshehë emocionet e tij.

Fëmija D

Fëmija D, është duke u fshehur pas të ëmës dhe e sheh vazon me dyshim. Kjo tregon që e ka frikë vazon siç tregon që mund të jetë ajo që e ka thyer, ndaj dhe fshihet pas të ëmës.