/TESTl i zgjuarsisë, i GJENl dot 3 vajzat e fshehura brenda këtij lMAZHl?

TESTl i zgjuarsisë, i GJENl dot 3 vajzat e fshehura brenda këtij lMAZHl?

Në fotografinë e publikuar në 1892 duket një burrë që ngjan me portretin e Presidentit Abraham Lincoln që hu;mbi tre vajzat e tij.

Ky është një burrë me origjinë polake, që kujdeset për tre vajzat e tij. Gjatë një udhëtimi në pyll, ato u tm erruan nga arinjtë dhe u ndanë, kështu që ju duhet ti gjeni.

Vajza e madhe – Kaluan dy ditë dhe ato nuk u kthyen në shtëpi, kështu që ai vendosi të shkojë në pyll për ti gjetur.

Fillimisht ai u përpoq për Karolinën, vajzën e madhe që ndiqte gjithmonë hapat e babait të saj, i pëlqente të ngjiste pemë dhe kështu në fotografi duket pas qafës së tij.

Vajza e vogël – Vajza më e përkëdhelur fshihej gjithmonë në hapësira të vogla kur luante me babain e saj,

kështu që gjeti një zonë lepuri dhe në imazh shfaqet poshtë mjekrës së babait.

Vajza e dytë – Agnieszka ishte shumë e lirë, kështu që kërkimi i saj ishte më i vështiri.

Ajo u gjet në një kasolle të xhaxhait të saj në pyll. Në fotografi është poshtë hundës së babait.