/Testoi NDERSHMËRlNË duke i futur djaIin e palestrës, sjeIIja e të d ashurës i heq TRURlN!(video)

Testoi NDERSHMËRlNË duke i futur djaIin e palestrës, sjeIIja e të d ashurës i heq TRURlN!(video)

Nje djalë ka provokuar dhe i ka bërë të dashurës së tij një video me ndihmën e një djali që është instruktor në palestër.

Djali i afrohet vajzës dhe ofrohet t’i mësojë disa ushtrime fizike, në mënyrë që ta ndihmojë për të humbur peshë.

Ajo pranon me kënaqësi, e madje e lejon edhe ta prekë në vende delikate, si në pjesën e fundshpinës, në vi the, në pjesën e brendshme të kof shëve etj.

Nga ana tjetër, i dashuri i saj shikon dhe dëgjon çdo gjë.

Teksa instruktori i palestrës e pyet nëse është në një lidhje apo jo, përgjigja e saj habit tej mase të dashurin.

Ai shprehet se kanë dy vite që shihen, por çfarë thotë vajza?

Ndiqeni videon:

https://youtube.com/watch?v=QLhWs97aBQM%3Ffeature%3Doembed