/Tha që do diIte i Përputhur vetëm Arjani/ Fatjoni nuk përmbahet nxjerr SEKRETlN tjetër

Tha që do diIte i Përputhur vetëm Arjani/ Fatjoni nuk përmbahet nxjerr SEKRETlN tjetër

Një pyetje që e mundon prej kohësh publikun që ndjek “Përputhen” është fakti nëse ngjarjet dhe veprimet e konkurrentëve janë me skenar apo ndodhin spontanisht.

Përgjigjen e ka dhënë ish-konkurrenti, Fation Kuqari, i cili u largua me dëshirën e tij nga programi pak kohë më parë.

“A ka pasur skenar në Për’puthen?”, e pyet një ndjekës ndërsa Fationi ia kthen: “Absolutisht që jo. Mund të japin sugjerime si çdokush, por skenar jo”.

Ndërkohë edhe Bora Zemani, e pyetur së fundmi nga Eno Popi, nëse Për’puthen është një program i improvizuar tha se ajo vetë ka një skaletë referuese. “Unë kam një skaletë ku duhet të referohem për pjesët që do jepen, por në shumë momente dal nga skaleta…”, tha Bora.