/Tha që ia shpϊfte ‘se,Si’ Dorina Mema ηxjerr ρadashje ‘zogνn’ live në Top Channel (Video)

Tha që ia shpϊfte ‘se,Si’ Dorina Mema ηxjerr ρadashje ‘zogνn’ live në Top Channel (Video)

Trajnerja e njohur e fitnesit, Dorina Mema ishte e ftuar ditën e djeshme

në emisionin “Ftesë në 5”, ku edhe sqaroi deklaratën e saj për s.eks.in.

Më shaka, Dorina tha se nuk e shihte si një domosdoshmëri, mbase edhe sepse stërvitej gjithë ditën dhe në darkë e zinte gjumi.

Por teksa fliste, Dorina ka qënë pak më shumë tr.ans.partente seç duhet pasi në një moment i ka treguar padashje kamerës pjesën e saj in.time.…