syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Thanë që ishte vetëm për show/ Saimiri ua mbyll gojën të gjithëve në Iidhje me Merin: E kam…

Pas përfundimit të spektaklit, dy të rinjtë, Meri Murri, vajza modele nga Elbasani arriti t’i fitonte zemrën ‘princit modern’.

Pas zërave se në jetën reale është çift me Generda Braçen, Saimir Kasemi publikon videon romantike krah Meri Murrizit: Dashuri e madhe

Ditët e fundit kanë gjetur kohë për veten dhe po mundohen t’a shijojnë vetëm për vetëm si një çift i vërtetë. Është Saimiri i cili ka publikuar pak minuta më parë një foto më në krah të dashurën e tij. “Çift, dashuri”, ka zgjedhur këto fjalë për të përshkruar foton “Princi”.

Kujtojmë se çifti është në she njestër të publikut dhe në rrjet qa rkullojnë hipoteza se gjithçka është të kuadër të një show televiziv dhe nuk janë aspak një çift i vërtetë.