/TheIIohet skandaIi në Pogradec, Bizgjoni ka ab uzuar dhe një vajzë tjetër

TheIIohet skandaIi në Pogradec, Bizgjoni ka ab uzuar dhe një vajzë tjetër

Të tjera detaje kanë dalë në dritë nga ngjarja tro  nditëse e ditës së djeshme në Pogradec, ku një 46-vjeçar kishte a  buzuar s*k  sualisht me një të mitur 13-vjeçare.

Ajo kishte qëndruar në shtëpinë e tij për një muaj, pasi me të bijën ishin shoqe të ngushta.

Por mesa duket situata është më e ndërlikuar, pasi ditën e sotme autoritetet kanë idnetifikuar një tjetër vajzë të abu  zuar nga Blerim Bizgjoni.

Ky i fundit u akuzua ditën e djeshme për “Ng  acmim s*ks   ual”.

Priten të dhëna të mëtejshme në lidhje me identifikimin e vajzës tjetër të a   buzuar