/Theu çdo paragjykim! Kjo vajzë shqiptare arrin majat në Greqi dhe të gjithë po çmenden (FOTO LAJM)

Theu çdo paragjykim! Kjo vajzë shqiptare arrin majat në Greqi dhe të gjithë po çmenden (FOTO LAJM)

Kristiana Skura, ish-Miss Shqipëria në vitin 2016, është bërë lajm kryesor në shtypin rozë të Greqisë.

24-vj eçarja shqiptare, e cila prej vitesh jeton në Kretë të Greqisë, ka fituar një punë që e kërkojnë shumë, dhe që ka të bëjë me prezantimin e një emisioni të pëlqyer.

Ajo do të prezantojë emisionin “Kalo Mesimeri”, në kanalin “Krititi tv”,

pjesë e rrjetit “SKAI”, që më herët moderohej nga bukuroshja greke Ioanna Maseskou.