Thojini Iamtumirë DlABETlT me këtë lëng MAGJlK

0
318

Një burrë pasi u dia gnostikua me hipe;rtension dhe di;abet katër vjet më parë, vendosi të kërkonte sh;ërim natyror, pa iIaçe. Nga anaIiza e gj akut, rezultatet treguan se sheqeri i gj akut po kalonte normën – që do të thotë se pa;nkreasi i tij nuk funksiononte më mirë.

Ai iu dha menjëherë te;rapisë së insuIinës. Por, as te;rapia që ai po merrte, as stërvitja e rregullt që po bënte, nuk e përmirësoi gjendjen e tij. Në fakt, ajo kishte vetëm më k;eq. Nivelet e trigIicerideve arritën në 16 dhe presioni i gj akut ishte mesatarisht 150/100.

Atëherë ai vendosi të fillonte një kapitull të ri në jetë. Ai kishte vendosur tashmë të ushqehej shëndetshëm. Rezultatet pozitive pas një jave filluan të tregojnë se sheqeri i tij i gj akut ra në 5.

Gjëja tjetër që bëri ishte ndalimi i marrjes së insuIinës sepse regjimi i tij i ri nuk mund të rriste nivelet e sheqerit në gj ak. Ai filloi të h;umbte peshën dhe kishte humbur mbi 20 kilogram, presioni i gj akut ishte 120/70 dhe nivelet e trigIicerideve të tij ishin 1.4. Ai ishte një person krejtësisht i ri, nuk mori më asnjë medi;kament dhe ndihej më i shëndetshëm e më i lumtur.

Receta e lëngut të tij të preferuar:

5 banane,2 mollë,2 kivi,një tufë laker jeshile (marule)

Përziente të gjithë përbërësit e mirë pastaj shtonte gjysmë litër ujë. Pinte gjysmën e këtij lëngu në mëngjes dhe pjesë tjetër gjatë ditës. Duke ndjekur këtë regjim diete hahnte shumë fruta dhe perime të freskëta. Peshku ton rekomandohet gjithashtu për përmbajtjen e tij të lartë të vitaminës B12. Ky është një nga vitaminat esenciale për funksionimin e duhur të trupit.