syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Thoni Mashallah/ Nusja e Elvis Naçit publikon foton e rrallë, duket më e bukur se princeshat në përrallë

Hoxha Elvis Naçi ka shumë simpati nga besimtarët myslimanë dhe ka pas vetes shumë prej tyre që çdo herë janë prezent në ligjeratat e tij.

Hoxha Elvis Naçi ka shumë simpati nga besimtarët myslimanë dhe ka pas vetes shumë prej tyre që çdo herë janë prezent në ligjeratat e tij

Elvisi nuk nguron që të jetë pranë publikut bashkë me të gjithë familjen e tij, të cilën e prezanton si gjënë më të vlefshme që mund të posedojë njeriu.

Ai për të ndarë momentet më të bukura me gruan dhe fëmijët e tij shpesh përdor edhe rrjetet sociale ku ndiqet nga mijëra persona.

Së fundmi Elvisi ka publikuar një foto në të cilën shihet bashkë me gruan e tij e cila po duket tejet bukur.

Zonja ҫdoherë di të bëjë kombinimin e duhur mes fustanave dhe shamive që vë në kokë.