/“Tim shoqi i thashë të shkonte me fe.mra të tjera”, dr.ama e gruas që mbeti e paraIizuar pas lindjes

“Tim shoqi i thashë të shkonte me fe.mra të tjera”, dr.ama e gruas që mbeti e paraIizuar pas lindjes

43-vjeçarja britanike nga Hebden Bridge, Cat Lee, ka dy fëmijë, por pas lindjes së saj të dytë, në shtator të vitit 2007, diçka shkoi keq dhe ajo mbeti e paraIizuar përjetë.

Për të ishte një dr.amë e vërtetë, sidomos nga frika se mos humbiste të shoqin, të cilit i ka dhënë leje që të kryejë marr.ëdhënie sek.suaIe me femra të tjera, duke qenë se ajo nuk e plotëson dot.

Inc.identi në sallën e lindjes i’a ka bërë të pamundur raportin sek.suaI të kënaqshëm, për shkak të dhlmbjeve të forta që ndjen.
Siç raporton ‘Mirror’, gruaja tashmë ka vendosur të de.noncojë gjithë sa i ka ndodhur, duke de.noncuar mjekët e spitalit të West Yorkshire për mjekim të pakujdesshëm.

Cat tashmë mund të lëvizë në sajë të një motori të vogël, por dëmi është aty.
“Ndihem një nënë e padenjë. Mund të shkojë në shkollë vetëm shumë rrallë, ndërsa fëmijët ecin pranë motorit tim”, thotë ajo.

Gruaja tregon për dhlmbjen që ndjen teksa bën se.ks dhe atë që ndjen teksa e shtyn të shoqin drejt femrave të tjera, “fatmirësisht refuzoi, duke thënë se më donte mua, jo të tjera”