November 30, 2023
Lajme

Tirana e viteve 1998-2001 xhungIa e ndërtimeve pa Ieje buzë Lanës, që na la BERlSHlZMl (Video)

Ndertimet e viteve 1998-2001, ndertimet pa leje tek lumi lana, parku rinia dhe gjithe Tiranen, nje ma saker urbane e papare ndonjehere ne Tirane dhe Shqiperi.

Por fa;tkeqësia e fundit e uzu;rpimit të pushtetit, flet çdo ditë për Tiranën që po vi;dhet e shkat ërrohet nga ata që e ndërtuan sipas tioj oIigarkët.

Shk atrrimi i kryeqytetit dhe gr abitja e pronave të qytetarëve të Tiranës nga ardhacakët me çadra dhe ligji 7501,

identik si reforma agrare e Enver Hoxhës, ështe kr imi më i madh e i pan;dëshkuar i berishizmit

dhe i gjithë atyre që ai na la në derë, gjatë periudhave të qeverisjes se tij.

Video e mëposhtme shërben si një provë e rë;ndë, se çfarë i bëne Tiranës kom;unistët xhaketkthyer të konvertuar në demokrat.

SHIKO VIDEON KËTU

https://youtube.com/watch?v=y5SbnAiqvkg%3Ffeature%3Doembed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *