/TIRANË/ Aksi denti më absurd që mund të keni parë, gruaja përp Ias motoristin, deI nga mjeti dhe e…(Video)

TIRANË/ Aksi denti më absurd që mund të keni parë, gruaja përp Ias motoristin, deI nga mjeti dhe e…(Video)

Një aks.ident absurd ka ndodhur së fundi. Një grua merr për.para me makinë një qytetar me motor, duke e dëmtuar atë. Si të mos mjaftonte, gruaja zbret nga makina dhe e që..llon me shk.elma djalin e pl.agosur.

Janë pikërisht këto pamjet e transmetuara mbrëmjen e kësaj të hëne në emisionin investigativ Stop, në Televizionin Klan.

Bëhet fjalë për një video të mbërritur në redaksinë e emisionit, që siç shprehen drejtuesit e Stop është një çështje që do ta trajtojnë nga dita e nesërme.

“Në 067 22 088 88 na ka ardhur një video. Pyetëm si ishte historia dhe ishte e habitshme. Në fakt sot do të shikoni vetëm një pjesë, preludin e saj, sepse detajet e zhvillimit nga nesër e pas do t’i shikoni të gjitha”,tha drejtuesi i Stop, Saimir Kodra.

Ky i fundit nga studio tregoi se shoferja e ndoqi motoçiklistin për të paktën 200 metra me qëllim që ta përp.laste. Pasi e arriti, ajo e aksi.dentoi me makinë, por nuk u mjaftua me kaq. Gruaja, e cila siç mund të duket në pamje, shfaqet tejet e rev.oltuar, doli nga automjeti dhe e god.iti të pla.gosurin me shk.elm.

“Momenti që do të shikoni është një makinë që e ka ndjekur për 200 metra prapa një motor, e përp.lasi sepse e ndoqi pikërisht për ta përpl.asur… e sht.riu në tokë si lo.pa dhe i del drejtuesja e automjetit, që ishte femër edhe i hy në shke.lma në tokë drejtuesit të motorit. Vjen amb.ulanca, sigurisht djali nuk çohet vetë, e marrin dhe e çojnë në Spi.talin e Tr.aumës dhe ku.rohet për 3-4 ditë”, tha drejtuesi i Stop, Saimir Kodra.

Kodra tha më tej se drejtuesja e makinës endet e lirë rrugëve të Tiranës.

“Pse i japim këto pamje? Për të kuptuar ju atë se çfarë do të vazhdojmë ne nesër si emision. Që kjo drejtuese automjeti, me këtë akt me vetëdije, përp.lasje, shk.elm e të gjitha të tjerat, sot është në mes të Tiranës dhe nuk ndenji asnjë ditë në komisariat. I vetmi që është i dë.mtuar është djali, me k.risje, me th.yerje, motori që i është p.rishur, etj”.

Video e aks.identit në 08:24: