Tiranë/ Futi 50 lekë për t’i marrë lodër fëmijës, s’u beson syve nga ajo që fiton

  0
  404

  Ndoshta mund t’ju duket si shaka dhe mjaft qesharake, por vetëm si e tillë nuk duhet të merret.
  Një baba ka mbetur “i tronditur” nga ajo që fëmija i tij vetëm 2-vjeç ka fituar në makineritë e lodrave, ku zakonisht dalin ping-ponga me figura të ndryshme.

  Mirëpo, këtë herë duket se vetëm një “top” nuk ka qenë. Ajo që ka parë babai në brendësi të topit, e ka lënë pa fjalë.

  Kjo pasi figura e vizatuar ka qenë me një përmbajtje jo të përshtatshme për fëmijët.

  Teksa dërgon foton, për ta parë dhe ju vetë, ai shkruan:

  Përshëndetje JOQ. Në një qendër tregtare te 5 Maji në Tiranë, shikoni çfarë fitoi fëmija im”.

  Kjo është me të vërtetë e turpshme.