/“Tirona, ti je e jona”, Alketa Vejsiu lë pushimet për Lali Erin, mesazhi që jep nga qendra e votimit (FOTO)

“Tirona, ti je e jona”, Alketa Vejsiu lë pushimet për Lali Erin, mesazhi që jep nga qendra e votimit (FOTO)

Alketa Vejsiu ka lënë pushimet për të votuar, sot më 30 qershor. Ajo ka lënë pushimet e saj në Turqi dhe është shprehur se

“U ktheva ne Tirane per te votuar! Tirona, ke ëndrrat tona. Jeton orët e vona, E dje.gur, sido të jesh, Ti je e jona. Kjo është Tirona jonë, Tirona e kontradiktës, E Iuftës e paqes, E errësirës dhe e dritës, Mashtrimit, të vërtetës Shpifjes, interesit, E qejfit dhe e stresit, E ahengut dhe biznesit.”, shkruan moderatorja në postimin e saj.