/Tjetër ngjarje e rëndë në vend/ DENONClMl i 11-vjeçares: Kunati ABUZOl me mua ditën që motra shkoi për të Iindur

Tjetër ngjarje e rëndë në vend/ DENONClMl i 11-vjeçares: Kunati ABUZOl me mua ditën që motra shkoi për të Iindur

“Motrën e dërguan në maternitet për të lindur, ndërsa burri i saj u kthye në shtëpi dhe më ab.uzoi”.

Me të emën që i mbante duart për ta inkurajuar, një 11-vjeçare me banim në Tiranë denoncoi burrin e të motrës si përd.hunues.

E mitura u bind se duhej ta tregonte abuzimin seksual menjëherë sapo kunati u largua si emigrant në Greqi.

Burimet e prokurorisë së Tiranës tregojnë për Top Channel se shtetasi me inicialet K.Z| është shpallur në kërkim pas marrjes së dëshmisë dhe administrimit të provave.

Fëmija banonte shpesh tek e motra tregojnë burimet pasi e ëma ishte e divorcuar.

Sipas një burimi zyrtar janë administruar të dhënat në maternitet për të konfirmuar dëshminë e fëmijës, ndërkohë që janë marrë edhe dëshmi të së motrës.

Gruaja tregon se e kishte vënë re bashkëshortin t’i kërkonte llogari 11 vjeçares për punët e shtëpisë, dhe që gjithashtu ishte vënë në dijeni nga e ëma për ngjarjen.

“Mami më ka kapur, burri i motrës ditën kur motra lindi.

Nuk dua të jetoj më atje” është shprehur fëmija, të cilës i është vënë menjëherë në dispozicion një psikologe edhe gjatë marrjes së dëshmisë.