Lajme

Trοnditese! Dy shqiptarë vetëvαren brenda pak minutash nga njëri tjetri, njëri prej tyre është kengetar i njοhur

Dy shqiptarë të moshave 43 dhe 63 vjeç janë ve tëv a r ur vetëm në pak minuta diferencë nga njëri tjetri.

Lajmi bëhet i ditur nga mediat greke, të cilat raportojnë se ng jarjet tr ag jike kanë ndodhur në qytete të ndryshme, përkatësisht në Heraklion dhe Tympaki.

43 vjeçari u gjet në orën 1 të pasdites nga nëna e tij, teksa mësohet se ai është n jë artist i njohur i muzikës tradiocionale.

Edhe pse am bulance mbërriti me urgj encë, 43 vjeçari nuk ia doli të m bij etonte.

Pa kaluar as 10 minuta, një 63 vjeçar shqiptar telefonoi gruan e tij dhe i tha “kujdes fëmijët”, duke ia mbyllur telefonin menjëherë.

Gruaja e t ron dit ur njoftoi fqinjët, të cilët e gjetën burrin të ve të v a r ur, duke mos patur asnjë mundësi për ta shp ëtuar.

Ende nuk dihen identitetet e v ik ti mave apo nëse këto dy ngjarje kanë lidhje me njëra tjetrën.