December 6, 2023
Lajme

Trόnditëse, bυrri i vë fΙαkën grυas së tij

Tronditës është sulmi i ri ndaj një gruaje nga bashkëshorti i saj në Komotinë .

Gruas fatkeqe, e cila po “lufton” për jetën, i është hedhur benzinë ​​dhe i është djegur trupi nga i shoqi.

Autori dyshohet se është “penduar” më pas dhe ka fikur zjarrin, ndërsa ka lajmëruar edhe policinë .

Sipas informacioneve të faqes “Chronos”, gruaja është rreth 50 vjeç dhe madje është një person me aftësi të kufizuara .

Gruaja është transferuar në Urgjencën e Spitalit të Komotinit./abcnews.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *