/Trόnditet vendi, trυρi i një 12-υjeçareje gjendet i copëtuar brenda një υalixheje në mes të kryeqytetit

Trόnditet vendi, trυρi i një 12-υjeçareje gjendet i copëtuar brenda një υalixheje në mes të kryeqytetit

Një ngjarje tragjike ka ndodhur në Francë. Trupi i një vajze 12-vjeçare është gjeture copëtuar brenda një valixhe në Paris, vetëm pak orë pasi babai i saj denoncoi zhdukjen.

Nëna e vajzës e raportoi zhdukjen e saj në stacionin e policisë lokale në rajonin e 19-të verilindor të kryeqytetit francez më vonë atë ditë.

Detektivët nisën shpejt një hetim pasi shenjat e një rrëmbimi u zbuluan në bodrumin e shtëpisë së familjes.

Pamjet nga kamerat e sigurisë më pas treguan një grua jashtë ndërtesë që mbante një valixhe, e cila më vonë u gjet disa rrugë më tutje nërue d’Hautpoul me kufomën e vajzës brenda. Fytyra e saj ishte e mbuluar me shirit dhe ajo kishte disa prerje në fyt.