/TRAGJEDl në Greqi: Dy FËMlJË mes v iktimave të tërmetit, i zuri p oshtë muri teksa ktheheshin nga shkoIIa

TRAGJEDl në Greqi: Dy FËMlJË mes v iktimave të tërmetit, i zuri p oshtë muri teksa ktheheshin nga shkoIIa

Dy fëmijë kanë h.umbur jetën në ishullin grek të Samos, vetëm 19 kilometra nga epiqendra e tër.etit shk.at.ërrues.

Mediat greke bëjnë me dije se fëmijët, një vajzë dhe një djalë të moshës 16 dhe 17-vjeç,

po ktheheshin nga shkolla kur i ka zënë poshtë një mur që është she.mbur nga lëku.ndjet e forta.

Kryebashkiaku i Samos tha se shumë ndërtesa janë sh.embur dhe të paktën 10 persona kanë mbetur të pl.agosur.

Sakaq, në Izmir të Turqisë është shënuar numri më i lartë i vi.ktimave, deri tani 6 persona raportohet se kanë hu.mbur jetën dhe 202 kanë mbetur të pl.agosur.

Kërkimet për sh.pëtimin e të bll.okuarve nën rr.ënoja janë duke vijuar.