/Tragjike/ Babë e bijë vdesin njëri pas tjetrit, arsyeja të lë pa fjalë

Tragjike/ Babë e bijë vdesin njëri pas tjetrit, arsyeja të lë pa fjalë

Dy persona të së njëjtës familje, më konkretisht babë e bijë, kanë humbur jetën brenda disa orëve nga njëri tjetri.
Ngjarja ka ndodhur në Milano të Italisë dhe ka tronditur opinionin publik për shkak të arsyejës së shkaktoi një tragjedi të tillë.

Sipas mediave lokale, babë e bijë kanë humbur jetën pas helmimit nga taliumi.

Patrizia Del Zotto 62 vjeçe dhe babai i saj Battista Del Zotto, 94 vjeç, kanë humbur jetën pak orë njëri pas tjetrit.
Ajo që i ka habitur të gjithë është shkaku i vdekjes, pra jashtëqitja e pëllumbave.

Hetimet e kryera zbuluan se jashtëqitja e pëllumbave përmbante talium.

Taliumi është një element kimik metalik që oksidohet në kontakt me ajrin.

Përveç dy të vdekurve nga kjo familje në spital ndodhet edhe vajza tjetër 58-vjeçare, gjendja e të cilës është në përmirësim.

Policia dhe të njohurit e familjes e kanë përjashtuar mundësinë se helmimi mund të ketë qenë i qëllimshëm.