/TRAGJlKE në Fier/ Gruaja BlE nga kati i dytë duke Iarë xhamat, ambuIanca vonohet 30 minuta (VIDEO)

TRAGJlKE në Fier/ Gruaja BlE nga kati i dytë duke Iarë xhamat, ambuIanca vonohet 30 minuta (VIDEO)

Një grua ka gjetur tr.agjikisht vd.ekjen pasi ka rënë nga dritarja nga kati i dytë teksa ishte duke larë xhamat.

Ngjarja sipas poIicisë, ka ndodhur rreth orës 11:50, në lagjen “ 29 Nëntori” Fier.

50-vjeçarja me inicialet R.D, ka r.ënë nga kati i dytë i pallatit dhe ka gjetur vd.ekjen në vend.

“Grupi he.timor po punon për zbardhjen e pIotë të ngjarjes”, thotë poIicia në një njoftim paraprak.

https://youtu.be/E048OWUqDJg