/Tri foto me të cilat moderatorja e RTK-së ju ç.mend

Tri foto me të cilat moderatorja e RTK-së ju ç.mend

Brikena Beqiri është një ndër moderatoret më të njohura në ekranet televizive.

Ajo shpesh është temë e mediave rozë për pamjen e saj jo.shëse dhe për pozat provokuese.

Në fotografi të shumta ajo vë në pah gjoksln ose këmbët e saj se.ksi. Më poshtë keni tri fotografitë e saj ku duket tejet jo.shëse.