/Tronditet Serbia, Shiko cka thot Profesor Spahic për Shqiptarët…!!

Tronditet Serbia, Shiko cka thot Profesor Spahic për Shqiptarët…!!

Prof. dr. Besim Spahic, doktor i shkencave të komunikologjisë dhe shkencave politike në Universitetin e Sarajevës në një ligjeratë të tij k numëruar se shumë personalitete publike dhe politike në Kroaci, që njihen si kroatë kanë origjinë të pastër shqiptare.

Ai ka përmendur emra ministrash, deputetësh, kryetar të komunave bregdetare siç është Zara, që janë me origjinë të pastër arbëreshe.

Por ai shkon më tej duke thënë se edhe shumë personalitete botërore janë me origjinë shqiptare.