/TRONDlT Deputeti : Edi Rama i ka dhënë thasë me para famiIjes se Klodianit, ja çfarë do u bëjë

TRONDlT Deputeti : Edi Rama i ka dhënë thasë me para famiIjes se Klodianit, ja çfarë do u bëjë

Deputeti Kujtim Gjuzi ka bërë një dekl.aratë të fortë per 25 vjeçarit Klodian Rasha. Sipas Gjuzit, kryeministri Rama ka dhënë para për të shkuar për ngus.hëllim në familjen Rasha.

“Konservatoret kane info te sigurta qe Edvin Kristaq Rama ka bere oferte finaciare famljareve per te shkuar si nje “pons pilat” per gjoja ngus.hellime (ditet ne vijim ju qytetare do te shikoni shpe rblimin finaciar te ofruar nga minjte e nje kryeministri qe quan “ba.starde” pro.testuesit te rinj te in.dinjuar per hu mbjen e jetes te shokut te tyre dhe hu.mbjen e shpreses ne kete vend te vr.aseve se.riale te ministrave te dik.tatures dhe kryeministra te demokratures”, shkruan deputeti Kujtim Gjuzi.

Deklarata – Konservatoret kane informacion te sigurte dhe njoftojne opinjonin publik se:

1 – Punonjesi i policise se shtetit qe v.rau te riun K.R me date 08.12.2020 ora 01:44 ka qene nen efektin e dr .ges,

2 – I riu K.R i vr are nga shteti dhe shtetaret e tij kr.iminele nuk kane qene ne kushtet e vetembr ojtjes ekst.reme por me pare se te v ritej i riu K.R. eshte rr ahur dga shtetit “ju nte usht arake” e general Edvin Kristaq Gedaf Rama

3- Konservatoret kane info te sigurta qe Edvin Kristaq Rama ka bere oferte finaciare famljareve per te shkuar si nje “pons pilat” per gjoja ngushellime ( ditet ne vijim ju qytetare do te shikoni shperblimin finaciar te ofruar nga minjte e nje kryeministri qe quan “ba starde” pro testuesit te rinj te indinjuar per h umbjen e jetes te shokut te tyre dhe humbjen e shpreses ne kete vend te vra seve seriale te ministrave te diktatures dhe kryeministra te demokratures

Akademia konservatore u shpreh ngus hellimet me te sinqerta familjareve te vi ktimes ne vr asjen shtetnore ndodhur ne mesnaten e hijenave te rilindjes kr iminale dt. 08.12.2020

Presidenca konservatore ka njoftuar zyrtarisht per detaje Ambasaden amerikane dhe BE ne: Tirane – Albania 12.12.2020 ora 08:33.