/TRONDlT gazetari: PoIici që v rau Klodian Rashën, eshte i aferm i Edi Rames, ja Iidhja ne qeveri

TRONDlT gazetari: PoIici që v rau Klodian Rashën, eshte i aferm i Edi Rames, ja Iidhja ne qeveri

Basir Çollaku ka deklaruar në “Çim Peka Live”, se efektivi që vr.au Klodian Rashën, është një i afërm, me një ish ministër të brendshëm të qeverisë Rama.

Çollaku nuk dha informacione të mëtejshme se për kë bëhet fjalë, por tha se polici është me origjinë nga Tepelena.

“Të dhënat e deritanishme, ka të bëjë me një nga ministrat e brendshëm të mëparshëm, është i afërm. Kjo ka shërbyer edhe si p resion i shtuar ndaj çështjes. Është nga Tepelena polici”, tha Çollaku.

Mbrëmjen e sotme ka patur sërish protesta të dh.unshme dhe dorëheqja e Sandër Lleshajt nuk e ka shuar zemërimin e protestuesve.

Nga ana tjetër, policia është përgjigjur në disa raste me akte dh.une jo proporcionale,

siç ishte rasti i një të riu që u go.dit dhe ma.sakrua, kur nuk përbënte asnjë rr ezik për policët me skafandra.