/TRONDlT Graciano i “Perputhen” kam shitur TRUPlN tim. Ju rrefej çfare kam bere jashte Shqiperise

TRONDlT Graciano i “Perputhen” kam shitur TRUPlN tim. Ju rrefej çfare kam bere jashte Shqiperise

Graciano i “Perputhen” ka treguar pak kohe me pare se eshte biseksual.

Por diten e sotme ai ka deklaruar ne Perputhen se fillimisht e ka nisur kete nga nje mikesha e tij, jo se e ka ndjere dhe cdo gje ka filluar jashte shtetit.

Per me teper ai ka fituar para nga kjo dhe e konsideron si nje pune.

Kjo ka qene nje deklarate shume e forte qe Graciano ka vendosur ta ndaj me te gjithe duke patur parasysh edhe faktin qe do te sulmohet nga te gjithe!

Video Player