TRONDlTET rrjeti: EKZEKUTOl dy kushërinjtë në Malësi, çfarë shkruante në Instagram DanieI Pepaj?

0
908

Një ngjarje tr.agjike para pak ditësh ka tro.nditur Malësinë e Madhe.

Tre djem nga fshati Vrith u zhd.ukën pa asnjë gju rmë.

Tre të zhd.ukurit, Vilson Cutaj, Klementi Pepja, dhe Daniel janë kushërinj me njeri-tjetrin.

Detaje të tjera dolën në pah, ku thuhej se të rinjtë u vr.anë për pazare dr.oge dhe Daniel Pepaj u shpall në kë.rkim.

Ak.uza ndaj Pepajt u ngritën ditën e de.noncimit nga prindërit e Klementit.

Nga dë.shmitë e siguruara në polici, një ditë para zhd.ukjes, Danieli u rr.ah nga Klementi dhe Vilsoni një ish de.nuar për pro.dhim dhe shitje të dr.o.gës.

Bëhet me dije se për ha.kma.rrje, Pepaj ka v.rarë dy kushërinjtë.

Ndjenjën e h.akmarrjes Danjeli e dë.shmon disi edhe në shkrimin që ka bërë në bion e Instagramit të tij personal ku shkruhet:

“Njeriu lind i mirë, por duke dhënë shumë në jetë, bëhet i k.eq nga pritja e gjatë….”.