November 30, 2023
Lajme

TruIIosen dentistët, SHlKONl çfarë i nxjerr nga gojα nëna FËMlJËS së saj (VIDEO)

Kjo nuk është diçka që mund ta shikoni çdo ditë. Ajo që ka ndodhur është shumë e thjeshtë, edhe pse disi e pështirë.

Ky djalë i vogël në moshë ka qejf të hajë thonjtë dhe ato i janë futur në pjesën e krijuar si xhep mes dhëmbëve të qumështit dhe atyre që janë duke dalë. Mamaja e djalit ka postuar videon në Facebook.

Ajo ka bërë një paralajmërim për të gjitha nënat e reja që të mos i lejojnë fëmijët e tyre të hanë dhëmbët, pasi mund ta pësojnë kështu.

Kale gjithmonë i ka ngrënë thonjtë. Duke i kontrolluar gojën vura re diçka të bardhë tek dhëmbët e tij.

Mora një pickatore dhe hoqa të bardhën. Kur e pashë dukej si një thua. Vazhdova të kontrolloja dhe nxora jashtë 4 të tjerë.

Kërkova sërish në gojë dhe gjeta zona ku im bir grumbullonte thonjtë. I kam nxjerrë plotë 27 thonj nga goja.

Dentisti nuk kishte parë kurrë diçka të tillë. Zbuluam se pasi Kale i pret thonjtë nga gishtat, i fut ato në gojë dhe luan gjatë gjithë kohës.

Ato ngecin në mish dhe ai nuk e kupton. Mos i lini fëmijët tuaj të hanë thonjtë”, – thotë gruaja.

Shikoni videon më poshtë për të kuptuar se për çfarë bëhet fjalë më konkretisht.

https://www.facebook.com/v3.2/plugins/video.php?app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df3b7a8232ebb5e8%26domain%3Dlajmeflesh.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Flajmeflesh.com%252Ff17bf2c9da3ce%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsara.guidry.1%2Fvideos%2F10212908472603609%2F%3Ft%3D12&locale=lt_LT&sdk=joey&width=696https://www.facebook.com/v3.2/plugins/video.php?app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Dfaebc854e4d048%26domain%3Dlajmeflesh.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Flajmeflesh.com%252Ff17bf2c9da3ce%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsara.guidry.1%2Fvideos%2F10212908456963218%2F%3Ft%3D29&locale=lt_LT&sdk=joey&width=696   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *