/Turqia dhe Greqia buzë Iuftës/ Rama shkon në Turqi takon Erdoganin

Turqia dhe Greqia buzë Iuftës/ Rama shkon në Turqi takon Erdoganin

Kryeministri Edi Rama ka shtrënguar rripin e sigurimit në Charter dhe “ia ka kë rcitur” për Turqi.

Mësohet se atje do të kryejë një takim informal ende nuk është mësuar se me kë dhe për çfarë qëllimi.

Pas Ankarasë ai do të udhëtojë drejt Athinës në 15 dhe 16 shtator në cilësinë e kreut të OSBE-së.

Rikujtojmë se dy kryeqytetet janë në konflikt të hapur për çështjen e detit.