/U bë shęrr në Iokal, u rrąhën, kandidati për deputet i PD flet pas konfIiktit me biznesmenin

U bë shęrr në Iokal, u rrąhën, kandidati për deputet i PD flet pas konfIiktit me biznesmenin

Vjen reagimi i pare i kandidatit per deputet te PD, Luciano Boci pas incidentit të ndodhur në një lokal në Labinot të Elbasanit, mes tij dhe biznesmenit Gjergj Luca.

Ish-deputeti e ka quajtur konfliktin si një agresion me motive politike, duke shtuar se të majtët janë në panik dhe të frikësuar nga humbja.

“Agresion me motive politike, të majtët janë në panik, të frikësuar nga humbja. Përdorin mjeke antipolitike, Rama të gjejë një mënyrë tjetër”, është shprehur Boçi.