/U bënë gati të PRlSNlN tortën, të rmeti u bën gj ëmën nuses dhe dhëndrit në mes të dasmës

U bënë gati të PRlSNlN tortën, të rmeti u bën gj ëmën nuses dhe dhëndrit në mes të dasmës

Të.rmetet që Iëkundën Shqipërinë fundjavën që Iamë pas fr.ikësuan jo pak qytetarët, për shkak të f orcës që ata kishin. Ato që na bëjnë të ha.rrojmë disi an.kthin dhe pa.nikun janë videot ‘gazmore’ të filmuara në momentin e dr.idhjes së tokës.

Një e tillë ka mbërritur edhe në redaksinë e JOQ ALBANIA. Një inc.ident si p asojë e të.rmetit ka ndodhur në dasmën e një çifti, pikërisht në momentin kur ata do të pr.isnin tortën 4 katëshe.

Në video shihet se teksa kamerieri afron tortën pranë çiftit ndodh Iëkundja dhe ajo rr.ëzohet.

Ky moment është shoqëruar me të qeshura nga dasmorët.

U bënë gati të prisnin tortën, tërmeti u bën gjëmën çiftit në mes të dasmës on Vidnews.