/U diagnostifikua me d.efekt në tru, kjo është historia prekëse e binjakes (Video)

U diagnostifikua me d.efekt në tru, kjo është historia prekëse e binjakes (Video)

Në moshën 12 vjeçare, njëra nga motrat binjake u diagnostifikua me një d.efekt në tru, çka e dalloi për gjithë këto vite!

Njëra nga motrat binjake, shkoi në banjo dhe u rr.ëzua në dysheme, e pafuqishme për të hapur sytë e saj dhe për të folur, transmeton gazetaglobale.net

Kjo ndodhi me 9 shkurt të vitit 2013, kur Hailey u dërgua ur.gjentisht në spitalin lokal, ku doktorët tentuan ta ngjallnin atë. Penny Kehoe, nëna e saj, e kuptoi se gjërat ishin duke u bërë më keq, kur u thirr p.rifti dhe predikuesi të vinin në spital, doktorët deklaruan se nuk mund ta ndihmonin më vajzën.

Kështu që rasti i saj u përcjell në spitalin e fëmijëve ”Pen State Hershey” ku më pas u dërgua. Atje, doktorët zbuluan se Hailey kishte lindur me AVM, një gjendje e cila krijon lëmsh në enët e gj.akut të trurit dhe arterieve lidhëse.