U ekzekυtua brenda biznesit të saj, ja kυsh është 24-νjeçarja

Një video e rëndë qarkullon gjatë një momenti ku një vajzë 24-vjeçare u qëllua nga një person i maskuar i cili u largua me biçikletë.

Angélica María Herrera Osmán vdiq brenda ambienteve të biznesit të saj të dekorimit të festave më 27 maj, tha policia.

Referuar pamjeve duket qartë se një person i armatosur arriti në vendin e ngjarjes pranë qytetit të Bogota.

Motivi i vrasjes mbetet një mister, megjithëse policia ka përjashtuar mundësinë e grabitjes si motiv.

Agresori, i cili mban në kokë një skafandër, shihet dukezbritur nga motoçikleta dhe duke u drejtuar në një portë në rrugë përpara se të kuptojë se ka adresën e gabuar.

Ai del dhe shkon në dyqanin ngjitur dhe disa sekonda më vonë, me sa duket pas sulmit, ai vrapon në rrugë, drejt motoçikletës.