“U fut nga dritarja dhe hëngrl një familje të tërë”, 42-vjeçarja tregon momentet e tmerrlt

  0
  352

  Një familje është përballur me një skenë të frlkshme, sepse një gjarpër piton kishte futur në shtëpinë e tyre. Kryefamiljarët e kanë gjetur gjarprin poshtë krevatit të djalit të tyre.

  Gjeta pragun macen tek pragu e kishte ng.renë me gjithë kotelet. Hëngri një famiIje të tërë. Mendoj se ka hyrë nga dritarja”,- ka thënë 42- vjeçarja Thanapoom Lekyen.

  Për fat të mirë djali i saj 13-vjeçar Nong kishte fjetur në dhomën prindërve sepse nëse do të kishte fjetur në dhomën e tij me siguri do të kishte pasur të njëjtin fat si macja dhe kotelet.

  Pitoni ka qenë me të vërtetë i madh dhe ka qenë i madh dhe ka qenë një sfidë e rrez.ikshme dhe vështirë nxjerrja e tij jashtë shtëpisë.