/U GRlNDËN për kunaten se vallezonte me dhendrrin, krushqit përIeshen ditën e dasmës/ Ja çfare ndodhi…(VIDEO)

U GRlNDËN për kunaten se vallezonte me dhendrrin, krushqit përIeshen ditën e dasmës/ Ja çfare ndodhi…(VIDEO)

Një dasmë gati sa nuk është kthyer në t ra g je di, në Adana të Turqisë, pasi krushqit kanë nisur të zi h en me fjalë,

Ndërsa më pas sherri ka de g j n eru ar në p ër le shj e me karrige dhe gr us ht a.

Arsyeja pse nisi është nga më të çuditëshme, që mund të jetë dëgjuar ndonjëherë.

Kënga e parë e dasmës që u luajt për çiftin në momentin kur nusja dhe dhëndri hynë sallë, ishte zgjedhur nga vetë ata.

Problemi erdhi tek kënga e dytë ku krushqit donin muzikë të ndryshme.

Nuk gjenin dot një zgjidhje të përbashkët dhe për këtë arsye plasi s h e r ri midis të dy fiseve.

Gjithsesi sipas the Mirror, çifti sa pa që situata u bë e ‘nxe htë’ hipi në makinë dhe u la rg ua nga dasma.SHIKO VIDEON