Lajme

U kαpën duke krγer marrëdhënίe seksuαle, pezullοhen nga detyra dy zγrtarët e lartë.. (VIDEO)

Një video në Twitter tregonte se një prej punonjësve të OKB qëndronte në pjesën e pasme të fuoristradës i shoqëruar nga një femër.

Kurse punonjësi i dytë qëndronte në vendin e shoferit.Ngjarja ka ndodhur në Izrael disa ditë më parë.

Dy punonjësite Organizatës së Kombeve të Bashkuara janë pezulluar nga detyra pasi u filmuan duke

kryer marrëd/hënie in/time brenda automjetit zyrtar të OKB, sipas “Daily Mail”.

Për gruan është sqaruar se nuk ishte punonjëse të Kombeve të Bashkuara.

Zëdhënësi i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB ka thënë se pezullimi nga detyra për dy punonjësit është vendimi i duhur, për shkak të shke/ljes së kodit të etikës dhe sjelljes së gabuar.

OKB dën/oi këtë akt që ditën e publikimit të videos në internet, duke deklaruar se sjellja e dy nëpunësve të saj është e neveritshme dhe në kundërshtim me rregulloren e organizatës.

Nuk është hera e parë që Organizata e Kombeve të Bashkuara vihet në qendër të akuzave për sjelljen e punonjësve të saj.