U nis në Gjermani pas pυshimeve, shqiptarin e ndalojηë/ Doganierët vënë dυart në kokë, kishte mbushur makinën plot me…

Sezonit të pushimeve po i vjen fundi, qytetarët e paktë që sivjet erdhën në Kosovë, tanimë kanë nisur të kthehen në vendet e ndryshme ku jetojnë.

Çudirat nuk kanë fund! Shqiptari mbaron pushimet dhe niset për Gjermani.

E disa fotografi të dërguar nga ata tregojnë se si një bashkatdhetarë kishte marrë disa thasë me speca dhe ishte nisur për në

Gjermani, mirëpo në pikën kufitare në Hungari, është ndaluar dhe është detyruar t’i hedhë ata në shportën e mbeturinave.