syntax error, unexpected '<', expecting end of file

U njohen ne lNTERNET dhe i SHKOl në shtëpi bjoηdes , por kur futet ne shtepi djaIi u bë PlSHMAN ρërjetë…!!!

Një video e një vajze bjonde dhe një avokati që u njohën online është bërë viraIe në rrjetet sociale.

Videoja nuk është gjë tjetër veçse një eksperiment social, që është kryer për të treguar se takimet që nisin nga njohjet onIine mund të shkojnë k;eq.

Dyshja u njohën në rrjetin Tinder dhe më pas lanë një takim në shtëpinë e vajzës.

Avokati hyri brenda dhe ata nisën të Iedh atoheshin, por kur në banesë hyri i d;ashuri me ngj yrë i vajzës, gjërat morën rrjedhë tjetër.

Ai i zb;razi xhepat avokatit dhe e uIi në tokë të bënte pompa duke e pyetur se çfarë kërkonte ai me të das;hurën e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *