/U njohën në shkollë, shqiptari p ërdhunon të MlTURËN greke, ja çfarë dekIaron në poIici

U njohën në shkollë, shqiptari p ërdhunon të MlTURËN greke, ja çfarë dekIaron në poIici

Një 19-vjeçar shqiptar është arrestuar nga policia greke, pasi akuzohet për përdhunimin e një të m iture.

Ka qenë vetë e m itura greke, që ka denoncuar në polici shqiptarin, duke thënë se ishte takuar me të në një shkollës dhe më pas 19-vjeçari e kishte përdhunuar.

Mediet greke raportojnë se ngjarja ka ndodhur në zonën e Kretës, ku shqiptari është arrestuar menjëherë dhe po përballet me akuzat

Por, nga ana e tij, ai ka thënë se gjithcka është bërë me vullnetin e të miturës, me të cilën, siç është shprehur shqiptari, ka një lidhje.