Lajme

U parαlajmërua/ Bëhet lëvίzja υrgjente për shkαrkimin e Ilir Metës, ‘frikësοhet’ Presidenti, nuk e mendoi se do ndodhte

Vjen lëvizja urgjente për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta.

Pak më parë është mbledhur Komisioni Hetimor. Kryetar i komisionit është Alket Hysi.

Ky i fundit në fjalën e tij ka bërë me dije se Meta është njoftuar sipas procedurës, por nuk ka pranuar të paraqitet.

Komisioni u ngrit dje dhe pjesë e Komisionit do të jenë edhe deputetët e opozitës parlamentare.

Ata janë Myslim Murrizi, Halil Jakimi dhe Arlind Çarçani, të tre deputetë që nuk morën asnjë mandat në zgjedhjet e 25 prillit 2021.

Komisioni Hetimor do të punojë për gati një muaj.