/U përcoII në banesën e fundit mes Iotëve, Fundjavë Ndryshe kërkon ndihmë për t’i ndërtuar shtëpinë e re familjes së Elonës (Foto)

U përcoII në banesën e fundit mes Iotëve, Fundjavë Ndryshe kërkon ndihmë për t’i ndërtuar shtëpinë e re familjes së Elonës (Foto)

Vetëm pak ditë më parë lajmi që tro.nditi të gjithë anë e mbanë erdhi në familjen e Elonës e cila fatkeqësisht ndërroi jetë në Turqi.

Elona sot u për.coll drejt banesës së fundit, e ndërsa familja e saj prej disa muajsh, nga ha.lli i madh i vajzës kishte nxjerrë edhe këtë strehëz në shitje.

E ndërsa Fundjavë Ndryshe po përpiqet që me ndihmën e të gjithëve të ndihmojë familjen e saj për ndërtimin e një shtëpie të re. Arbër Hajdari me anë të një postimi në rrjetin e tij social të ‘Instagram’ ka publikuar dhe më tej detajet rreth mënyrës sesi të gjithë mund të ndihmojmë këtë familje puntore e të urtë që jetojnë në zonën e Fushë-Krujës.

Sot përcollëm Elonën për në ba.nesën e fundit.

Qofsh e para.jsës ëngjëll i vogël. Nuk mund të rri pa thënë disa gjëra që me vr.anë në shpirt. Familja Kuburja, një familje puntore, e urtë, jetojnë në zonën e Fushë Krujës. Babai i Elonës, Albani, një burrë zotni, punon aty pranë në një firmë për ti siguruar fëmijëve ushqimin.

Kur hyra në shtëpinë e tyre sot, në murin e shtëpisë i cili tregonte qartazi mundimin e kësaj familje për ti dalë në ballë jetës, shkruheshe SHITET SHTËPIA!

Familja prej disa muajsh, prej hallit të madh të vajzës kishte nxjerrë dhe këtë strehëz në shitje.

Më bëri përshtypje, pastërtia, midis gjithë asaj va.rfërie. Këto janë njerëzit puntorë, të ndershëm të këtij vendi!

Humbje madhe në familjen e tyre, Elona, por familja ka dhe 3 ëngjëj të tjerë, ndaj sot nisëm fushatën për ti ndërtuar familjes Kuburja një shtëpi të re.

Bashkë jemi më të fortë, bashkë mund ti mposhtim vuajtjet. Ju lutem shpërndajeni! +355688089999

https://www.gofundme.com/nje-shtepi-te-re-per-familjen-kuburja

Paypal : fnfoundationusa@gmail.com

Paypal – Credit Cards : https://ffn.al/en/donate-2/

FUNDJAVE NDRYSHE

NR I LLOGARISE – MONEDHA – IBAN

0011184027 – ALL – AL76202110130000000011184027

0021184027 – EUR – AL61202110130000000021184027

0031184027 – USD – AL46202110130000000031184027

SWIFT CODE – SGSBALTX

EMRI I BANKES – RAIFFEISEN BANK SHA