/U përIesh keq me protestuesit e PD-së te Piramida, arr estohet i riu nga Elbasani (Emri)

U përIesh keq me protestuesit e PD-së te Piramida, arr estohet i riu nga Elbasani (Emri)

Policia ka arr.estuar një 29-vjeçar nga Elbasani që mori pjesë sot në protestën e opozitës, ndërsa u përpIas dhe ko.nfrontua fizikisht me disa nga simpatizantët e tjerë të PD-së. I arr.estuari është Olsi Albarjami.

Njoftimi i policisë

Ne lidhje me protestën e zhvilluar më datën 03.04.2019, para Parlamentit të Shqipërisë, në përfundim të veprimeve të kryera dhe pas kqyrjes së pamjeve filmike , u bë arr.estimi në flagrancë i shtetasit : Olsi Albarjami, 29 vjeç nga Elbasani.

Shtetasi i lartpërmendur gjatë protestës ka kryer veprime të kundraligjshme ndaj punonjësve të policisë, veprime këto të dokumentuara me pamje filmike, si dhe më pas ky shtetas është rra.hur nga protestuesit me pretekstin se ishte punonjës policie dhe ishte i infiltruar në protestë.

Po këtë shtetas e ka publikuar në rrjetin social facebook shtetasi Sali Berisha duke e etiketuar si punonjës policie.

Po në lidhje me protestën janë proceduar penaIisht në gjendje të lirë edhe 7 shtetas si dhe janë shpallur në kërkim tre të tjerë dhe po punohet për kapjen e tyre./Shqiptarja