/U përpIas me semaforin dhe Iëndoi 4 persona, shoferja del nga makina dhe ja merr valles me bikini (VIDEO)

U përpIas me semaforin dhe Iëndoi 4 persona, shoferja del nga makina dhe ja merr valles me bikini (VIDEO)

Një ngjarje pazakontë ka ndodhur në Spanjë.

Një turiste ka shkaktuar një aksident, pasi është përplasur me semaforin. Si pasojë e këtij aksidenti kanë mbetur të lë nduar lehtë 4 persona.

Por ajo që e bën të pazakonshme këtë ngjarje është se vajza që shkaktoi aksidentin doli nga makina me bi kini duke kërcyer, duke lënë të habitur të gjithë qytetarët që ishin për rreth.

Ndërsa, policia ka shkuar në vendngjarje dhe i është afruar vajzës, ajo përpiqet t’i prekë fytyrën efektivit.

Menjëherë efektivët kanë bërë të mundur arrestimin e saj, ku ka rezultuar se ajo ishte e dënuar edhe më parë për aksident.

Https://streamable.com/e/qhj9p8