U përpoqën të rrëmbejnë vajzën, por ndodhi diçka e mahnitshme (VIDEO)

    0
    348

    Kjo video është regjistruar nga kamera e sigurisë në garazhin e një ndërtese, ku tregohet momenti i rrëmbimit të një vajze.
    Gjegjësisht, në video ju mund të shihni dy njerëz duke u përpjekur për të rrëmbyer vajzën dhe ta fusin në bagazhin e makinës.
    Por, ajo çfarë ndodh më pas është mahnitëse! Duket se rrëmbimi në fjalë ishte një shaka, e kurdisur nga i dashuri i vajzës.