/U përzgjodh mes 60 mijë femrave, kjo është bukuroshja që ruan Vladimir Putinin

U përzgjodh mes 60 mijë femrave, kjo është bukuroshja që ruan Vladimir Putinin

Anna Khramtsova është 31-vjeçarja e cila është pjesë e një regjimi ushtarak e cila i raporton drejtpërdrejt udhëheqësit të Kremlinit. Një nga rojet kryesore të Vladimir Putinit është votuar si luftëtarja më e bukur femër në paraqitjen e Bukurisë së Gardës Kombëtare.

Bjondja 31-vjeçare tha se i pëlqen të merret me stërvitjet e saj me ar.më dhe “shërben me stil” brenda Gardës Kombëtare Ruse të ngritur nga Putini. Ajo është shprehur në media se i është dashur të Iuftojë se.ksizmin dhe vendosi të hynte në konkursin e bukurisë pas presionit nga kolegët e saj.

Tani ajo është votuar si roja më e bukur femër nga gati 60,000 ruse.

Anna shprehet:

Më vjen të dëgjoj ato shaka të vjetra në lidhje me flokët në shërbim, por unë i injoroj ato dhe vetëm shërbej me stil.”
Anna vjen nga një familje ushtarake dhe e zbatimit të ligjit, me babain e saj në ushtri dhe polici për 30 vjet dhe nëna e saj gjithashtu me uniformë.

Ajo shton:

Unë jam krenare për të vazhduar dinastinë. Më e rëndësishmja është të nxirret arma me qetësi, për të synuar dhe për të marrë frymë.”

U përzgjodh mes 60 mijë femrave, kjo është bukuroshja që ruan Vladimir Putinin on Vidnews.